Despre noi

tineriGepiu este un proiect al Asociatiei Smiles, prin care dorim sa ii incurajam pe tinerii crestini sa-si exprime opiniile in legatura cu ce inseamna trairea crestina si in general cu problemele obisnuite ale tanarului crestin.

in curand, mai multe… 😉

Reclame

One Response to Despre noi

  1. tinerigepiu says:

    Promiteam mai multe…

    Iata: Programul Asociatiei Smiles pentru tinerii din Gepiu este parte a proiectului Centrului Comunitar Gepiu, initiat si sustinut prin pasiunea deosebita a mai multor oameni, fie din cadrul organizatiei noastre, fie din afara ei. Comunitatea trebuie privita in ansamblul ei, iar tinerii sunt deosebit de importanti pentru viitorul acesteia.

    Nu putem uita de importanta Cuvantului lui Dumnezeu. De aceea, orice am face, dorim sa promovam valorile crestine care fac o diferenta vizibila, calitativa, in viata celor ce si le insusesc. Astfel, studiile biblice sunt un punct esential al programului pentru tineri. Ele sunt atat vehicolul, cat si combustibilul care ne apropie de Dumnezeu.

    Articolele postate in acest blog sunt in mare masura rezumatele studiilor de la serile de tineret. Participati si voi cu intrebarile sau comentariile voastre. Sunt binevenite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: